Interieurinspiratie

Geen tijd of te weinig kennis om je interieur tot één geheel te maken?

Graag help ik je verder met een mooi interieurontwerp. Op mijn website staan enkele voorbeelden van projecten die zijn ontwikkeld tijdens mijn loopbaan.

Zo heb ik ruime ervaring in het ontwerpen en uitvoeren van kantoren. Van nieuwbouwprojecten tot grote verbouwingen. Maar ook particulieren woningen, van een beknopt advies tot de inrichting van complete huizen.

Mijn eigen inspiratie kan overal vandaan komen, uit de natuur, van beurzen, tijdschriften, boeken en mijn eigen zoon.

Kan je wel wat interieur inspiratie gebruiken?

Het lijkt soms zo makkelijk om een interieur in te richten. ‘Gewoon’ allemaal mooie dingen uitzoeken en die bij elkaar zetten. De valkuil voor veel mensen is dat zij vaak mooie spullen uitzoeken die geen relatie met elkaar hebben. De bank past uiteindelijk toch niet bij de salontafel en het kleed.

De kunst zit hem in, vooraf het eindresultaat bedenken en visualiseren.

Om te beginnen ga je op zoek naar voorbeelden die je aanspreken. Dit kan van alles zijn als je maar iets mooi vindt uit de afbeelding. Dit kan in de woonbladen maar tegenwoordig zijn veel mensen ook al terug te vinden op Pinterest. Hier maak je “borden” aan met inspiratiebeelden. Op mijn Pinterest pagina, MV Interieurdesign zijn ook veel mooie voorbeelden terug te vinden.  Deze kan je vervolgens bewaren op je eigen bord.